SVATBY

Svatba je jedním z nejdůležitějších a nejradostnějších dní ve Vašem životě. Příležitost být u toho a Váš den zachytit na fotkách je pro mě ctí a privilegiem. Uvědomuji si důležitost a zodpovědnost role fotografa a focení svatby beru vážně jako máloco.

Nespoléhejte se na to, že pěkné fotky udělá teta s novým iPhonem nebo kamarád, který sice běžně fotí kytky a zvířata, ale má kvalitní foťák. V takto důležitý den chcete mít u sebe někoho, kdo ví, co dělá.

Před každým svatebním focením preferuji osobní schůzku s nastávajícími, kde se snažím získat maximum informací o tom, jak si svůj den představují, s čím můžu počítat a s čím naopak ne. Vždy se snažím svou službu maximálně přizpůsobit tomu, co nastávající chtějí. Budeme mít možnost sdělit si svá očekávání a konzultovat spolu, na co je dobré při plánování myslet, aby to i z hlediska focení proběhlo hladce a dobře. Zároveň zjistíme, jestli si spolu budeme lidsky vyhovovat, jestli jsme na stejné vlně a jestli naše spolupráce bude tím pádem fungovat. Pokud ano, je napůl vyhráno. Osobní pocit je pro mě důležitý.

Svatbu nejraději fotím jako celek – od příprav až po večerní veselí. Svými fotografiemi se snažím odvyprávět příběh dne a takto mi to dává největší smysl. Odfotit jen obřad a skupinky mi připadá nekompletní. Předpokládám, že i Vy chcete dělat jen to, co Vám dává smysl.

Máte individuální požadavky? Ke klientům se vždy snažím přistupovat individuálně a svoje služby co nejvíce přizpůsobit na míru. Svatební den patří novomanželům a roli fotografa chápu tak, že je jen jedním z mnoha koleček ve velkém stroji a jeho úkolem je hladce zapadnout do celého soukolí.

Někteří fotografové ve svých galeriích vystavují výběr nejlepších fotek z několika různých svateb. To vám ale neřekne, jaká je kvalita fotek z celého svatebního dne. Pokud chcete vidět výběr fotek z celého svatebního dne, stačí si vybrat níže.

Copyright © David Taranza